2024. június 29.
Megvárja a Balaton Sound az érettségizőket

Megvárja a Balaton Sound az érettségizőket

A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben egy héttel később kezdődhet a fesztivál, így az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound, július 3-6. között. 

A szervezők, az idei nagy megújulás után jövőre újabb területeken terveznek fejlesztéseket, amelyhez továbbra is főtámogatóként társul a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Heineken. 

 

„Tavaly sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel zajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával – mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. – A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emellett azért is nagy érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, mert a tavalyi fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket.” Filutás azt is elmondta, hogy tovább növelik a Heineken Balaton Sound egyediségét adó vízparti élményeket, és a várhatóan megnövekvő érdeklődés miatt, a nagyobb helyszíneket érintő átrendezésre is számíthatunk. A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten – mindenki nagy megelégedésére – a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

A tavalyi fesztivál legemlékezetesebb pillanatait az aftermovie-ból idézhetjük fel. 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.