2024. április 16.
Magyarországra jön a hatszoros Mr. Olympia

Magyarországra jön a hatszoros Mr. Olympia

Hétvégén hazánkba látogat a testépítés egyik legendája, Dorian Yates, aki 1992. és 1997. között hatszor nyerte meg a Mr. Olympia címet.

A szakma széles körben a történelem egyik legjobb profi testépítőjeként tartja számon mind a mai napig. Edzéssel, közönségtalálkozóval és táplálékkiegészítő kóstolással várja az érdeklődőket 2022. június 4-én a Papp László Sportarénában megrendezendő Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon. Az eseményre látogatók személyesen találkozhatnak a híres testépítő bajnokkal, akivel lehetőség lesz egy közönségtalálkozó keretén belül fotókészítésre 12:00 és 15:00 óra között, továbbá az eseményen Dorian edzést is tart majd 16:00 és 17:00 óra között. A testépítő legenda egy saját, prémium táplálékkiegészítő márkát indított, ami néhány hónapja debütált a magyar piacon. A DYNutrition Hungary termékeit is lesz lehetőség megkóstolni.

 

Dorian Andrew Mientjez Yates, 1992. és 1997. között hatszor nyerte meg a Mr. Olympia címet, és az ötödik legtöbb Mr. Olympia-győzelmet birtokolja a sporttörténelemben Arnold Schwarzenegger, Ronnie Coleman, Lee Haney és Phil Heath testépítők mögött. Dorian Yates magas intenzitású edzéséről, valamint széles és vastag hátáról volt ismert, a testépítést kedvelők között sokan igazi ikonnak tartják.

 

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

Hello Sport

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

  • 2022.05.25

Hamarosan beköszönt a nyár, ami a meleg ellenére rengeteg futót csábít a természetbe. Ahogyan a téli futásnak, a nyári tevékenységnek is megvannak a maga szabályai, amelyeket érdemes betartani, ha szeretnénk sikeresen, sérülés nélkül teljesíteni a távokat.